BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, 22 January 2013

Fine at Home sweet home

Assalamualaikum~

 Because na so bored and na tak tau nak buat apa..(banyak bnda nak buat kat rumah ni tapi na malas -.-) So! na decide nak tulis bout my life dkat rumah now. 

As a Lepasan SPM punya budak, na just stay kat rumah. Ramai jugak kawan na yg kerja sana sini konon nak pegang duit sendiri. Ye lahh sapa yg tanak pgang duit sendiri ^_^  . Plus dorg dpt new experience lah kan. But na prefer duduk rumah dgn ibu and adik adik :D Bila fikir balik , dekat 5 tahun na stay kat asrama tu. Rasa mcm asrama pulak rumah number satu. haih.. Jadi, apa salahnya na duduk kat rumah lama sikit. kan kan? Lagipun< nanti after dpt result SPM nak continue kat U apa suma . (insyaAllah :) ) 

Now, 
 Na dekat rumah! yayyyayy!  and im fine here. ofcourse :*  Duduk kat rumah, na jadi rajin sikit. ok hihglight, SIKIT!
   But still! na rajin. and na found thats good .hehe *bangga jap* (ish ish tak elok riak) hmmph ==' .
And activity na kat rumah now kinda fun! Na boleh tgok drama korea, baca buku , and tgok tv .. plus mengadap twitter. hiks hiks hiks . :p   But ada jugak extra thingy yang dah jadi rutin harian. IAITU,,

  Being a babysitter. HA HA HA . Okay, so na juga buat part time as a Kakak Mithali.. awwhh ( sho kiut giteww) Mandikan adik and kemas meja,basuh pinggan after makan is na punya rutin harian lah. So bab bab ni just serahkan kat na. Na hebat TAHU! keh keh keh *astarghfirullahalaziimm , riak lagi ==' hmmph*

Tapi bila realize balik.. rutin tu suma benda basic. And suma anak dara pun kena buat jugak. Ibu selalu kata " Na ,, awak dah kena start dah practice mengemas, memasak, and so on so on, ..."   Hmm ye lah im already 18 this year. Cepat nya masa berlalu, Pejam Celik Pejam Celik, 'dah besar dah aku' . Sometimes, na rasa na still budak sekolah, yeah.

      But here I am , staying at home. Fine . waiting for my results. Results?!!!! *ketaq lutut*   hehe tawakallah. 
  AND! tulis entah apa apa dalam nlog ni. Haha .yep 

Thats all for this time . Babai \(*_*)/    


Assalamualaikum :)